«

May
11

Търсите памперси ? Пробвайте мерцедеса на памперсите – Мерис

Често съм получавал запитвания от мои приятели от Русия откъде могат да се закупят популярните при братушките памперси Мерис и Муни. Отговора ми най-често беше че си нямам никаква идея. Но ето че от фирмата Квадрум БГ са се заели със задачата да запознаят и Българския пазар с един от най-качествените продукти на Японската фирма КАО, а именно пелените и гащичките за еднократна употреба Merries.

Защо точно Merries ще попитате вие, все пак при това японското качество и цената няма да е от най-ниските. Ами защото материалът за памперсите, е пропит с  екстракт от лечебното растение хамамелис , екстракт от евкалипт и други лечебни растения.  Те създават антибактериален и антисептичен ефект, като кожата на Вашия бебок бебето не се изсушава.

Проверката дали  памперса е пълен също не е неприятна за бебето понеже не налага премахването му. Специални лентички, които са поставени на самата пеленка Мерис, се оцветяват в син цвят и ви подсещат че е време за смяната му.

Засега дистрибуцията е само на едро, така че може да позвъните на телефоните на Квадрум БГ, за да разберете откъде във вашия град може да закупите този продукт.

П.С За съжаление рекламните м-ли са само на руски май

Leave a Reply

Your email address will not be published.