napred.bg – новата БГ търсачка (стартова страница)

Наскоро попаднах един сайт който има претенции да бъде полезен на всеки който прекарва доста време в Интернет. Определено  napred.bg е най-удобната търсачка или по скоро стартова страница в Българския интернет, която комбинира предимствата на портал, търсачка и букмаркинг услуга по нов начин. Continue reading “napred.bg – новата БГ търсачка (стартова страница)”

Хостинг по Български – то можело бе !

След множеството ми проблеми с презокеанския ми хостинг (Блухост) на някои от личните ми сайтове включая последната Distributed denial of service атака срещу сървъра им след която той беше близо 2 дни вън от играта реших най-сетне да преместя всичко де е на Български на БГ хостинг, а именно Superhosting. Американците освен това незнайно защо решиха да ми начислят и ДДС, което направи цената по височка в сравнение с родните им колеги. Continue reading “Хостинг по Български – то можело бе !”

Време е за личен блог

Покрай многото работа и лични задължения все не остава време за да започна личен блог в който да споделям това което ме вълнува, да давам полезна информация на всички които решат да посетят блога и да публикувам любопитни снимки които съм направил.

Е сега го мятам и дано да го докарам донякъде.