Мебели Paprikov По Поръчка Промоции Линия Estrella За Контакти  
 
Мебели по поръчка - Кухни
Мебели по поръчка - Спални
Мебели по поръчка - Дневни
Мебели по поръчка - детски стаи
Хотелско обзавеждане - линия Estrella
Модулни решения - линия Estrella
 
 • Марката - Вече повече от 10 години марката мебели Paprikov се изгражда като водеща в производството на корпусна мебел и поддържа високото си ниво с постоянна и упорита работа върху качеството и дизайна на своите продукти.
 • Екипът - мебели Paprikov е съвкупен продукт от професионализма на своя екип мениджъри, консултанти, дизайнери, конструктори, квалифицирани производстеници и монтажници.
 • Гаранцията - Благодарение на дългогодишното изследване на мебелните механизми и материали и проучванията си в тези области, мебели Paprikov селектира най - доброто от тях. Това, както и професионализма на монтажният ни екип осигурява условията за 3 - годишната гаранция на нашите мебели. Мебели Paprikov работи с HETTICH Германия, BLUM Австрия, HAFFELE Германия, MESAN Турция, REHAU Германия.
 • Ресурса - Инвестициите в производствен и човешки ресурс позволяват на Мебели Paprikov да изпълнява големи поръчки в кратки и точни срокове.
 • Цените - Богатият опит на екипа на Мебели Paprikov в обзавеждането на апартаменти и къщи помогна за постигането на оптимално съотношение между цени и качество.
 • Качеството - Мебели Paprikov са доказани във времето със своя комфорт и елегантност, функционалност и ергономия, отлична ремонтопригодност, висока термична, механична и киселинна устойчивост.
 • Визията - Уникалните комбинации от MDF, ЛПДЧ, елементи от масивна дървесина, метален обков дават възможност за постигане на ефектна и стилна визия на изделията ни при сравнително ниска себестойност.
   
Мебели Paprikov - гр. Варна, ул.Битоля 22, тел. 052 603 820, 0898 652 998, Почивка на море в Шабла и къмпинг “Добруджа”