Game of Thrones започва – какво да очакваме от финалния сезон на сериала

Най – накрая поредното дълго очакване е към края си и до първия епизод на финалния сезон на Game of Thrones остават броени часове (според програмата на hbo.bg – началото е в 4ч на 14.04.2019). Още откак е свършил предния сезон из нет-а се въртят всякакви спекулации и мистификации за това какво да очакваме от финала на любимия ни сериал.

Букмейкърите също реагираха с най-разнообразни залози за финала на Game of Thrones, като някой от тях биха изумили дори и  най-запалените фенове на сагата за Седемте кралства.  Всъщност някои от тях ми помогнаха да си сътворя няколко лични теории за това как ще се развие действието в последните епизоди:

  • Почти сигурно е че Джон Сноу и Денерис ще имат наследник, който ще седне на железния трон. Тя смята, че не може да има деца, но беше посочено, че единственият човек, който й е казал, не е особено надежден … а след няколко минути вече го правят.Истинско драконово бебе…
    Ето и потвърждение от коефициентите на букмейкъра 1xbet
  • Вярвам, че Тирион Ланистър е полубрат на Денерис. Беше намекнато, че Лудия крал е бил със съпругата на Тайвин Ланистър. А също така е много добър и с драконите. Пък и факта, че майка му е умряла като го родила , майката на Джон Сноу умряла като го родила, и майката на Дани умряла като родила… това не може да бъде случайно.(Морала на историята е да не забременееш от Таргариен…)
  • Джейми ще убие Церсей. Тя най-накрая отблъсна брат си, което и отне доста време. Една магьосница пророкува, че ще стане царица, ще има три деца, които всички ще умрат и след това ще бъдат задушени от валанквора. Повечето от това е осъществено, но кой е валан…. ? Ами, това означава по-малък брат… но май Тирион е твърде очевиден?Май по логичния избор е, ако това е Джейми … роден само няколко минути след Церсей – той все още е нейният „малък брат“.
  • Бран е или е свързан с Нощния крал. Нека си го кажем, той трябва да направи нещо че да се включи в екшъна. Той почти не направи нищо важно за седем сезона, освен да хвърли малко светлина върху някои загадки тук и там. Той изглежда има видения, които често водят  до сцена с краля на нощта. Той беше показан, че седи до специалното си дърво, когато кралят на нощта унищожи стената.  Също така, когато армията на Нощния крал тръгна, тя формира формата на вълк.
    Теорията е, че той се връща назад във времето, за да предотврати инвазията на Белия Бродник, но е неуспешен, така че той започва изграждането на стената като Бран строителя . След това той пътува до мястото, където Нощният цар е създаден от Децата на гората. Тук той е прободен в сърцето от с нож от драконово стъкло и става Кралят на нощта.

Едно е 100% сигурно ще има драма, ще има кръв и смърт – много, и ще има битка, както никога досега. Трябва само да изчакаме още няколко дни, за да разберем…

Междувременно може да поцъкате за удоволствие на слот играта по Game of Thrones в rotativki.online, която е съсредоточена върху четирите големи къщи: Baratheon, Stark, Lannister и Targaryen, една от които можете да изберете по време на Free Spins Feature.  Всяка къща предлага богата и завладяваща игра, пълна с безплатни завъртания и wild симоволи като телевизионното шоу!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *